Klantenservice

Je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je bestelling retour te sturen. Je krijgt het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd nadat we de retour in goede orde hebben ontvangen. Enkel de kosten voor retour van jou thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag terugstorten waneer het product in goede orde retour ontvangen is.

Herroepingsplicht is niet van toepassing op producten die voor jou speciaal gemaakt worden, dit zoals b.v producten die op jouw aanvraag bedrukt dienden te worden. B.v een print met namen of data. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

 

F.A.Q.

Ja, dat is geen probleem.

De verzendkosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening.

Laat het ons weten, dan sturen we een verzendlabel en betalen de verzendkosten voor het retourneren. Uiteraard sturen we alsnog het juiste product toe.